divendres, 23 de juny del 2017

VOLTA A LA MARINA 2017

 De normal no m'agrada fer cròniques perquè em resulten empalagoses, simplement m'agrada destacar alguns detalls per defenir les nostres rutes, però els 160 kms, amb 3000 mts d'acumulat, 50 ciclistes entre EUROBIKERS + acoplats i la calor donen per a molt,

 Nosaltres vam sortir a les 6:40, 10 minuts per darrere del 1GRUP, ja des d'aleshores sabiem que tocava posar un bon ritme que ens permetera contactar amb els de davant però sense ofegar-nos per si arribava el grup dels forts, poder seguir-los.
Al pas per Benilloba ens unim al 1GRUP d'Angel fins a la pujada de Confrides on es fracciona el grup i és a Guadalest on hi ha un aturada per reagrupar perquè trobem la carretera que baixa a Callosa tallada per obres just abans de prendre el desviament de Palop ja amb el grup dels forts manant fins al bar.





 En sortir del bar pujada a Taberna, ràpida, llarga, sense olorar als de davant i baixada a castell de castells on tocava reagrupar i refer-se, començava a notar-se la intensa calor i quedava molt per sortir d'alli.
Aixi que com al principi, tocava posar un ritme bo que ens permetera anar sortint de la forma més còmoda possible i sense mirar d'encebar-nos amb cap roda.
  Arribàrem a l'alçada de la parella Jose p i Fran que anaven una mica per davant esperant i poc a poc vam anar tallant terreny junts fins la pujada d'Agres, on Sergio i Fran es van deixar anar una mica i va passar el que tenia que passar, revento i a esperar el furgo amb el consol que quedava poc menys d'1 km fins a Agres, ja sense practicanmente res de dificultat fins casa després de 143 kms.