divendres, 1 de juny del 2012

CABRERES 2012

Uns 2900 ciclistes procedents de Catalunya, València, Madrid i País Basc i també de països europeus com França, Itàlia i Portugal han participat aquest passat diumenge al matí de la 20 ª edició de la Cabrerès BTT. L'Ajuntament de l'Esquirol - Santa Maria de Corcó (Osona, Barcelona), organitzador de la trobada, ha valorat el certamen com un èxit que, "20 anys després,
I 3 d'aquests 2900 partcipantes són Jaume, Juan lu i el Biri que un any més han tornat a completar la popular marxa.

Unes poques imatges del viatge.



I d'una marxa a una altra, aquest diumenge uns quants de la penya tornem a la trobada de l'Alcúdia, (Biri, Elies, Juan, Ramon i Rafa). a veure que tal acabem aquesta vegada.
Encara falten concretar l'hora de sortida i els vehicles, ja que ens falla la logística, (ja que no vénen ni Jaume ni Jose Torres). però alguna cosa arreglarem.


PER ULTIM RECORDAR QUE PER EL SOPAR DE PENYA DEL DIA 16 VOS PODEU APUNTAR AL XAT DE LA PENYA, INDICAN EL NOM I EL NOMBRE D'ASISTENS.

diumenge, 27 de maig del 2012

VIDEO DE CANTARES


L'altre dia estava a casa i la meva dona tenia posat el cd de Sabina & Serrat i sona esta cançó. Des d'aleshores l'he escoltat unes 30 vegades i aqui esta el resultat, Un record en imatges, alguns bastant tristos com la serra després de l'incendi i altres més simpàtics de les nostres vivències de cada diumenge.
(Ací és fàcil tenim a Dani, que crack de tio)