dijous, 31 d’octubre del 2013

FONT LA FIGUERA - CAUDETE 27/10/2013 CRT.

Aci vos deixe algunes imatges de la volta que vam fer el passat diumenge amb les flaques cap a Caudet, 95 quilometres en total pasant per l'estressant senda dels elefants..










Al final com sempre a arreplegar la copa aquesta vegada al Robledillo.

Aquest cap de setmana el nucli dur de la penya esta altra vegada de expedicio, aquesta vegada a la sierra de Irati (NAVARRA) on en esta epoca del any diuen que es impresionant.
JA HO VOREM..

dimecres, 30 d’octubre del 2013

EL BARRANC DEL CINT (ALCOY) 27/10/2013 MTB

Una de  les millors voltes que es poden fer pels voltans sens dubte i de les mes dures ja que hi ha que pujar les caves per poder accedir al barranc.

Aci van algunes imatges de la ruta btt.

















FINS ACI LA BTT.

Ara falta la cronica del tambe diumenge 27 amb la volta que vam fer fins a Caudet.

diumenge, 27 d’octubre del 2013

BELLUS O BALLESTER 20/10/2013

Abans de res tots deuriem vorer aquest video.
 No costa tant.

Be, aquest diumenge teniem on triar, per una part Bellus deixant-se caurer desde la creueta del port de l'Olleria i tornada per Sempere que es el que va fer la gran majoria del grup.







Per altra banda com venia a pasar el cap de setmana David de Sabadell uns quants vam aprofitar per fer una volta mes amena pels alrededors.


David es el el company amb el que vaig fer la marxa dels senders a Tarragona.

La volta va ser de lo mes divertida. per la senda alternativa, Ponce, la senda de Ballester, pista del Moro, font de la Duenya, faldes de Bocairent i pel Port  a Ontinyent.











Be per la propera setmana tenim 2 entrades noves al blog, la de btt amb el barranc del Cint i la de carretera amb la volta a Caudet.


Si esta entrada comença amb un video no esta de mes vorer aquest de promocio d'Ontinyent.