dissabte, 25 d’agost del 2012

VALL SECA - FONTANARS DELS ALFORINS 23/8/2012

Una sortida més estiuenca amb un acompanyant d'excepció, David que viu a Sabadell ia vingut a passar uns dies aquí amb la família ..

David i jo vam sortir a les 9 d'Ontinyent, mentres que el grup ho feia un poc abans, a les 7:30 i després d'un extens esmorzar al Julio ens vam ajuntar per a la tornada a casa.


La volta va consistir en anar a Fontanars per la Vall Seca, Gamellons, Fontanaras, pinaetes, Gamellons, Vall Seca, poca-panxa o camí de la perdiguera, la Costa i el riu.





Per a la gent que anem a la marxa de Biar aquest any.Sense ànim de intimidar a ningú ens han canviat el recorregut, sembla més trencacames ..

dimarts, 21 d’agost del 2012

ALGUNS VIDEOS DEL VELETA

Poc a poc anem coneixent mes detalls de la sortida al Veleta en forma de videos que van editan Juan i Manolo.



I encara falta el vídeo oficial de la HD ..

dilluns, 20 d’agost del 2012

ALT DE LES MOLES - BOCAIRENT 19/8/2012

Ahir també vam eixir vam pujar les Moles direcció Ponce es vá almorzar en Bocairent en el Solbés, i a bona marxa, veniem pletorics del Veleta encara quel presi li va fer falta un ibuprofeno i algo més per aguantar la tremenda marxa que portaba el Jaume i Francis en la pujada a les moles pareis ser que estos portem un entrenament a banda... segons Vila entre 35 i 40 kmts i la velocitat del aire de 5kmts/h.





Demá segons han quedat a les 7´30 h en el domicili presidencial per eixir cap a Bellús...
Cronica de Juan belda.