dissabte, 1 de juny del 2013

IV MARCHA BTT CIUDAD DE VILLENA 2013

Aquest passat diumenge 5 membres de la penya vam participar en la quarta edició d'aquesta marxa, cal reconèixer que ens tenia una mica espantats pel tipus de terreny sec, pedregós i amb un perfil dur a l'estil Biar, a més Cristian s'estrenava en una marxa i Santi arribava amb una posada a punt de poc mes d'un mes

(El resum de l'organizacio Cristia apareix en el 5 i Rafa al 7)
Però al final tots complim els nostres objectius de sobres i vam quedar amb molt bon gust de boca ja que la marxa va ser bastant amena i no ens va resultar tan dura com crèiem.

Al principi vam viure l'anècdota de la jornada ja que al baixar les bicis vam notar que la roda davantera de la meva estava una mica desinflada i en intentar inflarla es va sortir el buje deixant-la completament buida.
Ho vam solucionar posant una camara per dins.




Video de la primera baixada, nosaltres sortim al final.

En la baixada del Paredón haver una hòstia impressionant en què un xic va necessitar que pujara el cotxe de les assistències, nosaltres ens vam apartar però havia qui li donava i continuaven, entorpint el pas

Pel que fa a nosaltres vam fer un grup de tres (Sergio, Ramon i Rafa) un poc per davant teniem a Cristian i per darrere a Santi fen-la al seu ritme.














El xic de Crevillent que va darrere de Sergio va fer el seguent video. (Sergio apareis en el minut 11)



Aquesta és una foto de Pepe rush (o d'Edu) com quasi totes els hi han aci amb una peculiaritat, a mes de espresar una gran deportivitat i companyerisme, és una de les mes comentades al facebook
Tambe hi han de Raquel lopez i de Maria Dolores Belda,a tots gracies per les fotos i encara falten les de l'organizacio.










Classificacio.


Aci hi han algunes fotos pero totes estan al facebook de la penya

Ara falta editar els nostres videos i penjar mes fotos que segur que hi ha alguna mes..

dijous, 30 de maig del 2013

BURROS - FONT DE LA DUENYA 26/5/2013

Aquesta setmana estavem partits entre comunions, la marxa de Villena i la sortida normal de cada diumenge.

La volta de diumenge va ser la següent:
Gamellons, Burros, font de la Duenya, Banyeres, Bocairent i pel port a casa.






Aquest dissabte penjare les fotos de la btt de Villena ..

I cal recordar que el dissabte fem la volta de Villalonga desde Ontenyent a Villalonga, l'eixida sera a les 7:30 baix de la casa pressidencial, l'esmorzar i el dinar en el bar.