dijous, 14 de juliol de 2011

BTT NOCTURNA FONTANARS 8/7/2011

El passat divendres alguns membres de la penya van dur a terme la volta nocturna de Fontanars dels Alforins, tota una clasica.

El video de Dani...  DIFERENT¡¡¡


El malentes:
El grup surt mes o menys a l'hora prevista de Gybsa, a les 20:00 de la vesprada, tots menys Dani que acaba mes tard de treballar.
Quan Dani es posa de cami li truca a Samu per telefon per tal de vorer per on van e informarlos que ja es troba de cami.
En el grup relenticen la marxa, i Jaume decideix tonar al seu encontre, ja que pensa que es una putada que vinga tot el cami sols.
En el grup, avacen poc a poc per la vall seca i quan arriben al cruce de Fuset decideicen parar a esperarlos.
Fins aci tot mes o menys be, el problema be quan Dani apareix per la pista de Fuset i Jaume no porta el telefon d'amunt.
 Altra vegada tots enrrere per a buscar a Jaume.

EL PUTO SAMU:
El mes normal es que quan trobes un gos com aquest faça una carrera i torne per on a vingut.
Pero el "Puto Samu" (sobrenom amb que el van batejar) va continuar  corrent darrere de la penya fins a terme de Fontanars on ja no podia mes.
Dani va pensar que l'animalet no podia quedarse de nit en terra de ningu i va decidir portarlo com apareis en la imatge fins Fontanars.
Haura prestat el maillot...

Imatge del sopar, on el "Puto Samu" va recuperar forces amb la fartada que es va pegar..

Despres de sopar com es tradicio al Trajin a fer-se una copeta i a casa.


Es normal que entre tanta indumentaria de cuir, orgies en Gamellons i juntes puterils algu acabe lesionat.. Toni que no siga res.

Estic ja montan la del diumenge, menuda volta pel Benicadell hi han 50 fotos mes o menys. Creare un enllaç per poder veurer'les totes.