dissabte, 11 de febrer del 2017

BENICADELL VS PUIG CAMPANA 5/2/17

 Aquest cap setmana hem registrat 2 activitats ben diferents en cims d'una mica de renom a la Comunitat Valenciana.
El dissabte amb una ruta senderista circular i ascenció al PUIG CAMPANA amb una alçada de 1400 sobre el nivell del mar, llastima el no tenir un dia net per gaudir bé de les vistes.
Diumenge ruta btt pel BENICADELL malmesa pel temps infernal amb ratxes de vent i pluja i que com veureu a les imatges van afectar també a benidorm on s'estava disputant la volta a la marina.











AQUESTA SETMANA SI EL TEMPS HO PERMET TORNEM AMB BTT PERO ALTRA VEGADA PARTITS, ENS VEUREM A LA MARXA DE XATIVA

diumenge, 5 de febrer del 2017

A LES CAVES DESPRES DE LA GRAN NEVADA 17

Setmana i mitja després de la gran nevada ens veiem obligats a pujar a les caves amb l'esperança que la pista estigués neta, però més aviat ens trobem amb tot el contrari, la pista com veureu a les imatges continuava amb mes d'un pam, a més de compacta i gelada després de la nit.
Però tenim aquesta mica de bogeria que ens caracteritza i que ens fa ser una mica diferents a la resta, perquè tots no són capaços de pujar la pista que separa agres de la cava grandre i baixar per la cara de la font de Mariola, quasi 3h amb la bici al coll.




(Diria que vam ser els primers costat d'un altre biker a pujar amb la nevada al aquest cim ja que no vam veure rodades, només el pas de caminants, marques de raquetes, fins i tot esquis de muntanya)



















Hi ha qui no va tindre prou..