dimarts, 20 d’abril del 2010

V MARXA BTT SERRA DE NAVALON

Aquest diumenge passat vam participar quatre membres de la penya en la V marxa btt muntanyes de Navalón.
A les 7 del matí estàvem en la BP carregant les maquines a la furgoneta de Jaume, no sabíem si al final podríem sortir perquè de fet es va passar tot el dissabte i el viatge plovent. Arribem a Navalón sobre les 8:30. Nosaltres aparquem en un camp de futbol ple de fang (preludi del que trobaríem durant la marxa).Anem a l'inici per a inscriurens,recollim el dorsal i prendrem un café,el matinar bé en mereix un ben carregat. Mentre nosaltres som al bar, els altres participants estan escalfant: SEMBLAVA EL TOUR.
Comença la marxa a la 9:45. Sortida llançada. Els 134 participants es divideixen, de seguida es nota qui volia guanyar-la i qui sols acabar-la. Nosaltres sortim els últims...ja sabeu les nostres intencions!!!!!La marxa en si, com circuit, va ser molt bona, una mica trenca-cames però vam poder acabar-la.El temps ens va donar una treva, el fang ens va acompanyar en part del recorregut, fins als ulls de fang, podeu imaginar.Pels paisatges valia la pena omplir-se de fang.Jaume no va poder reprimir les ganes de competir i ens va deixar darrere i ell va tirar. Va acabar el 87 amb un temps de 2:30. Perquè ens va esperar als altres 10 min en un abituallamient, sinó hagués acabat millor.
El següent de nosaltres en arribar a meta va ser Ramón amb un temps de 2:38 i el 99è lloc.Rafa va estrenar bici,no amb molt èxit, perquè si heu vist la publicitat d'Ariel que es queda amb el manillar a la mà, li va passar el mateix i Biri es va quedar darrere amb ell. Mentre la van arreglar es van quedar els últims i van haver de començar a remuntar una altra vegada com al principi. Total va quedar el 111è amb un temps de 2:45.Biri va ser víctima del fang, se li espatllá el canvi i va arribar el 115è i va fer 2:47.
Després de menjar-nos un bo entrepà i moltes ampolles de Powerate hem pensat que hem de tornar. Malgrat el cansament es ens quedá un bon sabor de boca, no com en altres marxes que acabes pensant que no tornaríem ni bojos.
Els volem donar un deu i mig a l'organizació i als col·laboradors per fer possible un dia que per a nosaltres és sola una marxa, però sabem que ells han estat molt temps i esforç per aconseguir-ho.