dimarts, 30 de juny del 2015

VALLA - MOIXENT- LA BASTIDA 28/6/15

 Ruta amb llums i ombres.
Aquest diumenge hem tingut una mica de tot, una primera part disfrutant de l'aproximació a Moixent segons el previst per un traçat nou entre sendes, camins, pistes i perquè no dir-ho, asfalt al Portixol i campello.

 En Moixent travessem el nucli antic amb el bou embolat pels carrers per fer la segona part de la volta des d'una nova pista per damunt del Bosquet, tot va bé fins que ens trobem el camí tallat per unes portes, estem tallats per les vaques(com per la part d'Ontinyent), donem mitja volta i ens toca improvisar la volta sense trackamb uns 40 graus per anar tornant.
Ho fem per la bastida però en lloc de sortir pel camp de tir de Fontanars dels Alforins ho per una senda que ens deixa fosos, sense aigua, sense forces i amb la calor que ens pesa com una llosa, al final sortim després d'1 hora i mitja de calvari i ens plantem a les 13:45 a Ontinyent.

Volta de 68 kms amb un desnivell acumulat de 1460 mts, en un temps 6:33,45 i rodant a una mitja de 11 km/h .
Alt max 769, Alt min 286AQUESTA EXPERIÈNCIA ENS FA REPLANTEJAR LES RUTES QUE TENIM MARCADES PER AQUEST ESTIU, DE MOMENT PROXIMA SERA LA QUINTANA.
TOCA BUSCAR SORTIDES MÉS LIGHTS.